​Golf og Gourmet Mariagerfjord​

​​Nu kan du selv sammensætte den perfekte kombination af golf i smukke omgivelser og nyde et forrygende måltid i det hyggelige Mariagerfjord område.

Golf og Gourmet er et særligt tilbud til dig, der vil gå 18. huller på en af de flotteste golfbaner i Danmark og nyde forplejning på et historisk hotel i selv samme område.

Du kan booke overnatning på Hotel Postgaarden i Mariager og nyde en dejlig middag i historiske rammer, når du ikke får frisk luft på de naturskønne golfbaner.

Book en eller flere overnatninger på Postgaarden i hjertet af Mariager, hvor man serverer rigtig klassisk dansk kromad. De gamle brostensbelagte gader i Mariager er lige uden for Postgaardens dør og indbyder til en gåtur i den gamle bydel i Mariager.​

Vælg selv om du vil spille golf i Mariagerfjord Golfklub, Volstrup Golfcenter eller Hobro Golfklub. Uanset hvilken golfbane du træder ud på, kan du se frem til mange timer i selskab med et billedskønt naturområde, hvor fjord, skov og mark danne ramme om en uforglemmelig oplevelse.

Sammensæt selv din golfoplevelse – på www.golfoggourmet.dk og gavekort http://golfoggourmet.dk/gavekort/

Hotel Postgaarden Mariager

CVR: 40421742

fb-art_2

Torvet 6

9550 Mariager