Miniferie

Weekendophold med historie og natur i fokus

Book et weekendophold hos os på Hotel Postgaarden og oplev en weekend, hvor natur og historie spiller sammen. Mariager er kendetegnet ved at være en fantastisk smuk by – bl.a. på baggrund af sammenspillet mellem vand og skov. En weekend hos os kan være præget af totalt afslappethed med gåture ved vandet eller i skoven og med lækker mad, eller det kan være en aktiv weekend med f.eks. sightseeing.

Værelser og faciliteter:

Fælles for alle de værelser, som vi tilbyder er, at deres faciliteter er i top. Alle værelser har eget toilet og bad, tv og internet. Derudover tilbyder vi i sammenhæng med overnatning på hotellet, morgenmad og muligheden for at tilvælge frokost eller aftensmad i caféen eller restauranten. Der er et hav af forskellige oplevelser i Mariager og omegn, som er oplagte til give jer et weekendophold med f. eks traveture i naturen eller bare ren afslapning.

Overnatning i historiske rammer

Du har mulighed for at bo en nat under historiske rammer med bindingsværk bygning, stemning og hyggelig betjening hos os. Hotellet har altid været en central del af Mariager - et vartegn for byen. Derfor er det vigtigt, at vores bygning har været behandlet ordentligt igennem historien og du vil opleve historiens vingesus med historiske oplevelser, som giver både voksne og børn mulighed for at lære den gamle købstad at kende.

Vi er klar til at hjælpe

På telefon 98 54 10 12 eller på mail mail@hotelpostgaardenmariager.dk kan vores professionelle medarbejdere hjælpe dig med bestilling og planlægning af et dejligt weekendophold hos os. 

Miniferie - midt i Rosernes by​

(priserne er pr. person ved minimum 2 personer

Miniferie med 2 retters menu (efter kokkens valg - servering kl. 18:30), samt  eftermiddagskaffe/the med sødt og morgenbuffet.

 Alle ugens dage

1 x overnatning pr. person                                                   Dobbeltværelse kr. 925,-

2 x overnatning pr. person                                                Dobbeltværelse kr. 1760,-

3 x overnatning pr. person                                                Dobbeltværelse kr. 2625,-

Ekstra døgn  pr. person                                                                           Pr. døgn kr. 745,- 

Tillæg for enkeltværelse                                                                           Pr. nat kr. 300,-

Rengøringstillæg for hund                                                                Pr. ophold kr. 300,-

Hotel Postgaarden i Mariager

CVR: 42114529

fb-art_2