Besøg Restaurant Mariager i dag

Som en del af Hotel Postgaarden driver vi Restaurant Mariager, hvis specialitet er traditionel, dansk mad. Restauranten har åbent både til frokost og aften, og det er desuden muligt at få maden som take-away. På baggrund af vores hotels betydning for Mariager bys historie, er det klart, at restaurantens overordnede fokus også ligger på at give en historisk og traditionel smagsoplevelse, der bærer præg af den gammeldags stemning, som også viser sig i de smukke bindingsværksbygninger, som hotel og restaurant ligger i.

En fantastisk smagsoplevelse med klassiske retter

Mariager er en gammel og smukt bevaret by, hvilket smitter af på restauranten. Det store frokostbuffet, som serveres hver fredag-lørdag-søndag, indeholder et væld af danske retter, og dette gør sig også gældende for a la carte kortet til både frokost og aften. Stjerneskud, pariserbøf, peberbøf og wienerschnitzel er blandt de retter, som tilbydes, og hver dag kan ’dagens ret’ nydes. Gode smags oplevelser er der nok af, og selvom der er tale om dansk mad, er der plads til alle. Menukortet er ikke bare traditionelt – det er spændende og indbydende.

Høj kvalitet er en selvfølge

En altafgørende succesfaktor for vores restaurant er den høje kvalitet, som alt mad laves med. Vi bruger kun gode råvarer, og vores medarbejdere er fagligt dygtige, hvorfor de ved, hvordan kvaliteten af retter og desuden et højt serviceniveau fungerer. Selvom vi ikke går på kompromis med kvaliteten, er vores portioner store, og der er rigeligt mad til både de sultne kvinder og de madtrængende mænd hos os.

Vores menukort.

Frokost Kortet

Aften Kortet

Vin Kortet

Kage & Kaffe kortet.

Vi glæder os til at se dig!

På telefon 98 54 10 12 eller på mail mail@hotelpostgaardenmariager.dk kan du kontakte vores kyndige medarbejdere, der gerne besvare spørgsmål til restauranten og hotellet. Her kan du desuden booke bord på vores fantastiske restaurant.

Hotel Postgaarden Mariager

CVR: 40421742

Torvet 6

9550 Mariager