​Hyggelig restaurant i Mariager til hverdag og fest

Som en del af Hotel Postgaarden findes hotellets restaurant, hvor specialiteterne er traditionel, dansk mad. Restauranten har åbent både til frokost og aften, og det er desuden muligt at få maden som take away, hvis du for eksempel bor i Hobro eller Hadsund.

På baggrund af vores hotels betydning for Mariager bys historie, er det klart, at restaurantens overordnede fokus også er at give en historisk og traditionel smagsoplevelse, der bærer præg af den gammeldags stemning. Det viser sig også i de smukke bindingsværkbygninger, som hotel og restaurant ligger i.

En fantastisk smagsoplevelse med klassiske retter

Mariager er en gammel og smukt bevaret by, hvilket smitter af på restauranten. De historiske rammer afspejles i vores lækre menukort, der indeholder et væld af danske retter. Det er blandt andet klassisk dansk smørrebrød, stjerneskud, pariserbøf, æggekage med sprødt flæsk og wienerschnitzel. Derudover kan hotelkøkkenets hjemmebag nydes til en god kop kaffe – hver dag.

Gode smagsoplevelser er der nok af hos os. Menukortet er ikke bare traditionelt – det er også altid varieret og indbydende.​

Du kan se vores menukort her:

Høj kvalitet er en selvfølgelig på vores spisested

En altafgørende succesfaktor for vores restaurant er den høje kvalitet, som alt vores mad laves med. Vi bruger kun gode råvarer og vores medarbejdere er fagligt dygtige. Selvom vi ikke går på kompromis med kvaliteten, er vores portioner store – så der er rigeligt med mad til både de sultne kvinder og de madtrængende mænd.

Book bord på vores restaurant her

Hvis du ønsker at høre mere om vores mad eller hotellet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det er selvfølgelig også muligt at booke bord i restauranten, hvis dette ønskes. Ring til os på telefon 98 54 10 12 eller send en e-mail til mail@hotelpostgaardenmariager.dk. Vi glæder os til at se dig!​

Hotel Postgaarden i Mariager

CVR: 42114529

fb-art_2