Vinkort

Hvide vine

POSTGAARDEN ANBEFALER​

Paula Chardonnay

Argentina

En elegant hvidvin af 100% Chardonnay druer med en flot klar gul farve og en eksotisk duft af mango, ananas og fersken. Frisk, rund og fløjlsblød frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

Kr. 318,-​

½ fl. kr. 188,-

Glas kr. 68,-

Klein Constantia, Sauvignon Blanc

Sydafrika

Denne vin er uden tvivl en af de bedste hvidvine fra Sydafrika. Forbavsende flot karakter, klar, gylden farve og intens duft af fersken, figner og tropiske frugter. Frisk men samtidig fyldig frugtsmag samt en tør og velafbalanceret eftersmag.​

Kr. 418,-

Cortes de Cima, Chaminé Branco

Portugal

En let-drikkelig hvidvin med en flot lys farve samt en sprød og delikat duft af tropiske frugter med noter af blomster og citrusfrugt. Fyldig, men samtidig frisk, blød og rund frugtsmag med mineralske noter.​

Kr. 348,-

American Wings, Chardonnay

Californien, USA

Der er ikke noget at sige til, at Chardonnay er USA’s bedst sælgende druetype. Denne fantastiske vin er et eksempel på hvorfor. en utrolig flot hvidvin med klar, gylden farve, fremragende smag af citrus, kiwi og saftige tropiske frugter med noter af figner samt en blid og behagelig eftersmag.

Kr. 338,-

Rieflé, Riesling

Frankrig

Denne vin er produceret af 100% Riesling druer, der er en af de mest udbredte druesorter i Alsace. Vinen har en yderst delikat og frugtig duft med et strejf af blomster og citrusfrugt. Pragtfuld frisk og tør druesmag samt en velafbalanceret eftersmag.​

Kr. 388,-

Sartori Marani Bianco Veronese I.g.t.

Italien

”Den hvide Amarone” er produceret af 100% Garganega druer, som er håndplukkede og omhyggeligt udvalgt og har ligget 40 dage til tørre ligesom Amarone-vine. Det er en elegant hvidvin med intens gul-gylden farve, delikat duft af modne frugter og honning, tør, blød og frisk smag samt en lang og behagelig eftersmag.

Kr. 378,-

Banfi Le Rime, Chardonnay & Pinot Grigio

Italien

Fra det italienske vinhus Castello Banfi møder vi her Le Rime, som består af 70% Chardonnay og 30% Pinot Grigio druer, dyrket i Toscana. Flot gulgrøn farve samt en elegant og harmonisk duft. Frisk, fyldig og liflig frugtsmag samt en god balance mellem frugt og syre.

Kr. 338,-

Rosé vin

Banfi Centine

Italien

Vinen er produceret af Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana, og den har udelukkende været lagret på ståltanke. Det er en harmonisk rosévin med intens pink farve, frisk duft af bær, dejlig frugtig, sprød og velstruktureret smag samt en blid og behagelig eftersmag.

Kr. 378,-

Røde vine

POSTGAARDEN ANBEFALER

​Paula Cabernet Sauvignon

Argentina

Elegant vin af 100% Cabernet Sauvignon med flot dyb rødviolet farve og intens duft af bl.a. modne frugter og tørrede blommer. Blød og rund, men samtidig fyldig frugtsmag, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Kr. 318,-​

½ fl. kr. 188,-

Glas kr. 68,-

Villa Molino San Vito Valpolicella Ripasso D.O.C.

Italien

Denne vin, der også kaldes “Den lille Amarone”, har lagret på egetræsfade og efterfølgende på flasken inden frigivelsen. Det er en utrolig elegant rødvin med med en intens og varm frugtduft. Tør og fyldig men samtidig rund og silkeblød frugtsmag med noter af kirsebær og tørret frugt.

Kr. 358,-

Banfi, Col-di-Sasso, Sangiovese & Cab. Sauv.

Italien

Druesammensætningen i denne frugtige vin er 70% Cabernet Sauvignon og 30% Sangiovese druer. Flot intens rubinrød farve og en dejlig frisk duft af modne frugter og et strejf af krydderier. Det er en behagelig vin med en utrolig blød og frugtig smag samt en god og lang finish.

Kr. 338,-

Castello Banfi, Cum Laude

Italien

Denne “Supertoscaner” består af 30% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 25% Sangiovese og 15% Syrah. Vinen har været lagret 12 måneder på

egetræsfade og derefter 6 måneder på flasken. Det er en vin med flot intens rubinrød farve samt en kompleks duft af kirsebær, blommer og lakrids med et strejf af sorte oliven og tobak. Det er en utrolig fyldig vin med kraftig, men samtidig blød og rund frugtsmag.

Kr. 528,-

Castello Banfi, Brunello di Montalcino

Italien

Vinen er produceret af 100% Sangiovese Brunello druer og har været lagret i 2 år på egetræsfade, hvorefter den er lagret på flaske i 8-12 måneder inden frigivelsen. En pragtfuld duft med noter af blommer, kaffe, tobak og krydderier. Vinen har en fyldig, men samtidig fløjlsblød smag, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Kr. 998,-

Marques de Griñon, Syrah

Spanien

Denne vin er produceret af 100% Syrah druer. Den har været lagret på franske egetræsfade fra Nevers og Allier i 12 måneder. Det er en velstruktureret vin med en flot mørkerød farve og kompleks duft af brombær, solbær, violer og hvid peber. Intens og fløjlsblød frugtsmag.​

Kr. 618,-​

Quinta do Pégo, Douro D.O.P. Grande Reserva

Portugal

Fra den danskejede vingård Quinta do Pégo møder vi her en yderst elegant vin. Den er produceret af Touriga Nacional, Touriga Franca, Sousão og Tinto Cão druer, der er blevet fodtrampet på traditionel portugisisk vis i granit lagars og derefter har lagret 12 måneder på egetræsfade. Det er en karakterfuld vin med intens dybrød farve med et flot lilla skær, frisk og

intens duft samt fyldig frugtsmag med noter af egetræ, som bidrager til vinens kompleksitet. Vinen har kraftige men bløde tanniner.

Kr. 418,-​

American Wings, Zinfandel

Californien, USA

Det er en utrolig flot vin med karakter af den ægte vare. En lækker og fyldig rødvin med flot rød farve samt en delikat og tiltalende duft. Fremragende frugtsmag af sorte kirsebær og mørk chokolade med noter af peber og lakrids samt en behagelig eftersmag.

Kr. 338,-​

Klein Constantia Estate Red Estate Bottled

Sydafrika

Vinen er produceret af 67% Cabernet Sauvignon, 20% Petit Verdot og 13% Malbec druer. Druerne er hånd-selekterede og vinen har været lagret 15 måneder på franske egetræsfade (65% nye). Det har resulteret i en meget fyldig vin med flot rød farve og fremragende duft af peber, krydderier og vanilje. Den har en intens og fyldig frugtsmag af søde røde frugter, vel-integreret egetræ, kraftige tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Kr. 438,-​

Portvin

Taylor’s Chip Dry Port

Taylor’s Chip Dry Port er en tør, hvid aperitif portvin, som blev blandet for første gang i 1934. Det er en flot hvid portvin med delikat bouquet, frisk og tør smag samt en behagelig eftersmag.

Glas kr. 45,-

Taylor’s Fine Ruby Port

Denne Fine Ruby Port har været lagret i egetræsfade. Det er en flot portvin med dyb rubinrød farve samt intens og frisk bouquet af modne frugter. Den har en fyldig og frugtrig smag samt en behagelig eftersmag.

Glas kr. 45,-

Quinta do Pégo 2012 Late Bottled Vintage

Denne vin har været lagret 4 år, inden den er tappet. Dyb rubinrød farve samt frisk og delikat duft med god intensitet. Fyldig og frisk frugtsmag med noter af bl.a. vilde planter, røde og sorte frugter samt silkebløde, men samtidig kraftige tanniner.

Kr. 498,-

Glas kr. 45,-

Quinta do Pégo 2013 Vintage Port

Pragtfuld Vintage Port med en intens næsten lilla farve. Delikat og kompleks duft af røde frugter, brombær, solbær, mørk chokolade og violer. Fyldig og velafbalanceret smag. Kraftfulde, men samtidig silkebløde tanniner samt en lang og utrolig behagelig eftersmag.

Kr. 998,-

Glas kr. 98,-

Dessertvine

Lhéraud, Pineau des Charentes Glas

Frankrig

Pineau des Charentes er det pragtfulde resultat af vin, hvis gæring stoppes ved tilsætning af Cognac, når den har den ønskede sødme. Druesorterne er Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard. En unik dessertvin!​

Glas kr. 78,-

Banfi, Asti Spumante Glas

Italien

En klassisk Asti fra Castello Banfi, som er produceret af 100% Moscato druer. Det er en mousserende vin med en flot lys, gul farve og delikat duft af blomster og fersken samt en frisk og frugtrig, sødlig smag.​

Glas kr. 68,-

Banfi, Rosa Regale Brachetto d’Acqui

Italien

Denne vin er dyrket af 100% Brachetto d’Acqui druer.. Det er en vin med en smuk lys rubinrød farve og en intens, frugtig duft. Blød, frisk og sød smag af bær og mandler samt en behagelig og vedvarende eftersmag.​

1/1 fl. Kr. 498,-

Blue Moscatel Glas

Spanien

Det er en flot dessertvin af 100% Moscatel druer. Klar, lys, gul farve og en intens og kompleks duft af rosenblade, jasmin og hvide frugter som fersken og abrikos. Rund og silkeblød smag med en behagelig sødme og friskhed.

Glas kr. 68,-

Hotel Postgaarden Mariager

CVR: 38063510

Torvet 6

9550 Mariager