Kaffe & kage serveres

Nyd en hyggelig stund eller få et velfortjent hvil

Hos Hotel Postgaarden serverer vi kaffe og kage til alle, der trænger til en god kop kaffe og et stykke lækker kage. Det kan være, at du blot har lyst til at nyde formiddags- eller eftermiddagskaffen i godt selskab hos os i stedet for derhjemme, eller det kan være, at du leder efter et sted at holde ind på bus- eller bilturen, hvor du kan få strækket benene og lade op til resten af turen.

Vores restaurant og hotel er beliggende i Mariager, og vi har derfor mange gæster fra både lokalområdet, Hadsund, Hobro og omegn, men mange kommer også ofte andre steder fra.

Vælg mellem kaffe, the og varm chokolade

Vi har noget at vælge imellem for enhver smag. Uanset om du er til kaffe, the eller varm chokolade, har vi noget, som du kan vælge imellem på vores menukort. Vi tilbyder både kaffe og the ad libitum for kun 35 kr., hvis du ønsker en hyggelig stund i godt selskab og ikke har travlt med at komme videre. Du kan også vælge en espresso, en cappuccino eller en café latte. Du kan også prøve vores lækre macchiato. 

Er du til irsk kaffe, serverer vi også en skøn Irish Coffee, men du kan også vælge at forkæle dig selv med en kop varm chokolade med flødeskum. Det er helt op til dig. 

Nyd en bolle, kringle eller lagkage

Til din kaffe, the eller varme chokolade kan du enten nyde en hjemmebagt bolle, vores hjemmebagte hotelkringle eller et stykke hjemmelavet lagkage. Du kan selvfølgelig også vælge at nyde vores kaffe og kage som en afslutning på en af vores frokostretter.

Se vores udvalg af kaffe og kage

Nedenfor har vi samlet hele vores udvalg af kaffe og kage, og du kan også se vores priser på de forskellige valgmuligheder. Du er altid velkommen til at kigge forbi os og smage vores kaffe og kage, og det gælder, uanset om du kommer alene, eller om du er en del af et større selskab.

Kaffe

Espresso​

Kr. 20,-​

Espresso 

Dobbelt​

Kr. 35,-

Cappucino​

Kr. 39-

Café Macchiato

Kr. 39,-

Café Latte

Kr. 39,-

Kaffe / The​ 

ad libitum

Kr. 35-

Varm chokolade 

Med flødeskum​

Kr. 39,-

Irish Coffee​

Kr. 75,-

Kage

Hjemmebagt bolle

Kr. 38,-

Hjemmebagte hotelkringle

Kr. 45,-

Hjemmelavet lagkage

Kr. 45,-

Hotel Postgaarden i Mariager

CVR: 42114529

fb-art_2