98 54 10 12
Send e-mail
Selskab
2 slags østers
Kr. 95,-
3 slags mundrette snacks
som sætter sulten i gang
Kolde forretter
Chevice af kulmule med agurk, pak chok
og asiatiskvinaigre med lime og koriander
Rørt tatar af dansk kalv med sprøde chips, peber mayo
Små salater og syltede svampe
Kr. 110,-
Lavvarmet færøsk laks
med citron confit, urtesalat , glaskål , fløde 50% med dild olie
Varme forretter
Dampet torsk med kartoffel og fennikel
Skummede fiske sauce med anis noter
Åben ravioli med stegt jomfruhummer,
Æble og selleri og cremet hummersauce
Kr. 135,-
Skærrissingstegt på brød
med stegt spinat og dild, med saucenage
Kr. 115,-
Hovedretter
Langtids braiseret okse
med karamelliseret løg puré , salt bagte rødbeder og kalveglace med tyttebær
Kr. 229,-
Krogmodnet dansk gris med saltbagt selleri
Og grydestegt løg, skysauce med timian og salvie
Bryst og lår af dansk frilands kylling med smør glaserede grøntsager , salat vendt med senneps viagrette , sur syltede agurker
Kartofler vendt i krydderurter , stegeskyen fra kylling - serveres family style på bordet til deling
Kr. 249 - 50 i tillæg i selskabspakken,-
Mørbrad af dansk okse
serveret med rødvinssauce med bløde løg, persille og oksemarv - garniture kan aftales nærmere i forhold til sæson
Kr. 350 - 50 i tillæg i selskabspakken,-
Desserter
Citron creme med vanilje is og sprød marengs
Braiseret Ananas med med passions creme og kokos sorbet
Chokolade og mørke bær
Natmad
2 slags sliders
Classic cheese burger og pulled pork
Hotdogs 2 slags - klassisk topping og en moderne udgave
Charcuteri og danske oste med tilbehør
Rugkiks, brød og smør
Stor tartelet
med dansk frilands kylling grønne og hvide asparges , friske urter
Lavvarmet færøsklaks
med små salater, saltet agurk og urtecreme og citron confit
Carpaccio af dansk kalv med pinjekerner
Sprøde parmesan flager og bagte tomater
Vælg mellem dansk kylling eller kalvefilet
Lun salat på grillet spidskål med med ramsløg olie
Råstegte kartofler vendt i friske krydderurter
Langtidsbagte gulerødder og grillede løg
Skysauce og sauce bearnaise
Bagt og sukkersyltederabarber med karamel og rabarber sorbet
Mango med passions sirup, pistacie nødder og kokos sorbet
Luftig mousse på mælke chokolade, vanilieis og mørke bær
2 slags sliders
Hotdogs 2 slags - klassisk toppong og en moderne udgave
Rugkiks, brød og smør
Alternativ
Valg af forret
Kr. 110,-
Ud fra disse valg :
Bryst af dansk kylling eller bøf af dansk kalv
Med Langtidsbagte gulerødder og grillede løg- sky sauce og kartofler vendt med friske urter
Kr. 229,-
Valg af dessert
Kr. 95,-
Kaffe/the/ sødt
Velkomst tilvalg
Kr. 55,-
Ud af huset menu
Små retter lige til at sætte på bordet
Skiver af røget laks med grønne asparges
Citrus mayonnaise og urter
Burratta med bagte og marinerede tomater
Skiver af tørret dansk skinke
Salat med nye kartofler og ærter
Rørt tatar af okse med urte creme og små salater
2 slags danske oste med kompot med og kiks
Rabarber trifli med vanilje creme og sprødt drys
Serveres med friskbagt brød og smør
Brunch menu - 259,-
Koldrøget laks rørt med friske urter og creme fraiche
Rørt oksetatar med estragon og syltede svampe
Håndpillede rejer med citron, urterog mayonnaise
Friskskåret frugt
Græsk yoghurt med coulis og musli
2 slags carcuteri
2 danske oste med kompot
Marmelade på sommerens bær
Hotellets salat med urter og vinaigrette
Pocheret æg med sauteret spinat, sauce hollandaise og sprøde croutons
Små croissanter
Fyldte Marie boller med kompot og creme
Surdejsbrød - rugbrød Og smør
Juice
Filter kaffe og the
Hotel Postgaarden i Mariager
CVR: 42114529
Torvet 6
9550 Mariager
Telefon.: 98 54 10 12
E-mail: mail@hotelpostgaardenmariager.dk