HOTEL

AFTEN​​​​

Serveres mellem kl. 17:30 - 20:00​

Bestilling modtages senest kl. 20.00​

Mad skal opleves som en rejse. Derfor serveres alle retter i

forretsstørrelse, så du frit kan kombinere og udforske smage, som du

ønsker. Vi inviterer dig til at skabe din egen unikke gastronomiske

oplevelse.

Alle retter koster 125 kr. pr. stk.

Du kan frit vælge mellem kolde retter, varme retter samt desserter og

oste.

Ingen retter er defineret som hovedretter – hver bid er en lille oplevelse

af noget større. Det giver dig frihed til at lege med smagene, gå på

opdagelse og følge lysten.

Lad appetitten være din guide og sammensæt din egen menu. Vi

anbefaler 2–4 retter pr. person, afhængigt af sult og humør.

Som et alternativ kan du lade køkkenet sammensætte en menu med

snacks og 3 udvalgte retter. Menuen varierer fra dag til dag, så du kan

opleve nye smagskombinationer hver gang.

Prisen er 425 kr. pr. kuvert.

Ovenstående menu skal vælges af alle ved bordet.

HOTEL

​AFTEN

Serveres mellem kl. 17:30 -  20:00

Bestilling modtages senest kl. 20.00​

Snacks​

​​3 nøje udvalgte snacks og et glas boblende cava

3 snacks

​​Tilkøb af brød

Friskbagt surdejsbrød og smør

Kr. 125,-

​Kr. 75 ,-

Kr. 25 ,-

De kolde retter

Rejecocktail med håndpillede rejer, glaskål, löjrom, dild og peberrodscreme

Terrine på gris med pistacie og endive

Carpaccio med rødbede og sort hvidløg

Marineret salat med bagte beder, endive og tørret ost

HOTEL

​AFTEN

Serveres mellem kl. 17:30 -  20:00

Bestilling modtages senest kl. 20.00​

De varme retter

​​Tartelet med confiteret dansk frilandskylling, svampe og løg

Stegte kammuslinger med løgchutney, hvide bønner og intens krabbebisque

Sæsonens fisk, selleri, cremet sauce med urter og rogn

Farserede morkler med kartoffel puré, spinat og skummende sherry sauce

Kalveschnitzel, brunet smør med ansjoser, saltsyltede citroner og løg

Glaseret svinekæbe, bagte beder og palmekål

Knoldselleri med spicy løgchutney, hvide bønner og palmekål

Dessert og ost

​Æbler fra haven som kompot og sorbet, saltkaramel, toast med var​me krydderier

Pære Belle Helene

Friteret Troldhede Ask, fra Arla Unika med solbærkompot

Hotel Postgaarden i Mariager

CVR: 45456382

fb-art_2