HOTEL

SNACKS OG FORRETTER

Serveres mellem kl. 17:30 -  21:00

Snacks

Fritterede Gillardeau Østers (pr. stk.)

​kr. 55,-​

Oliven

kr. 35,-

Nødder

kr. 35,-

Grøn Salat

Grøn salat med burrata og bagte tomater

​Kr. 125 ,-

Citrusmarineret laks

Citrusmarineret laks med grillet agurk og radiser, mandler og urtecreme

​Kr. 125 ,-

Grillet makrel

​Grillet makrel med salat af ærter og nye kartofler

​Kr. 135 ,-

Tatar

​Rørt tatar af okse serveret med marinerede salater

​Kr. 129 ,-

HOTEL

​HOVEDRETTER

Serveres mellem kl. 17:30 -  21:00

Postgaardens Schnitzel

Kalveschnitzel med sæsonens grønt, brasede kartofler og brunet smør med kapers, citron og løg

Entrecôte

Entrecôte af dansk kvæg, serveret med grillet grønt, kartofler og rødvinssauce med morkler

Kr. 235,-

​Kr. 345 ,-

Stegt Havkat

Stegt havkat serveret med sommerens grillede grøntsager.

Hertil cremet ostesauce og smørvendte kartofler

​Kr. 255 ,-

Hotellets vegetarret

​Sæsonens grøntsager tilbredt på forskellig vis med urtesalsa og tørret parmesanost

​Kr. 215,-

HOTEL

​DESSERT

Serveres mellem kl. 17:30 -  21:00

Sommerbær & Sorbet -  en frisk hyldest til sæsonen

Smag sommerens med sødmefulde bær, vaniljecreme og en forfriskende sorbet afrundet med en delikat sirup

Is med sprødt og blødt

​Cremet vaniljeis toppet med salt karamel og sprødt drys

Kr. 99,-

​​Kr. 99 ,-

Dansk ostetallerken

​Tre udvalgte danske oste serveret med frugtkompot og sprøde kiks

​Kr. 115,-

Hotel Postgaarden i Mariager

CVR: 45456382

fb-art_2