Lystfiskeri ved Mariager Fjord

Mariager Fjord er et skønt sted at fiske! Her er vandet rigt på fisk – især havørredder. Mariager Fjord er så godt et fiskested, at det ofte betegnes som et fiskevand i ”verdens klasse”. 


Rigtig mange lystfiskere valfarter hertil for at prøve kræfter mod fjorden mange og velnærede havørreder

Hos Hotel Postgården vil vi meget gerne bidrage til en skøn ferie med plads til lystfiskeri. Vi skaber rammerne til din lystfisker-ferie: Vi har blandt andet mulighed for at opbevare dit grej, fryseplads til dine fangster samt et rensebord, hvor du kan gøre fiskene rene. 

Værd at vide

Langs Mariager Fjord – både på nordside og sydsiden – finder du masser af skønne fiskepladser.​

Du kan finde en oversigt over nogle af fjordens fiskepladser HER.

Vil du læse mere om fjordens ørreder og andre fiske kan det gøres HER.

Her finder du oplysninger om fredningsperioder, mindstemål mv.

Når du fisker i Mariager Fjord, skal du være opmærksom på fredningszoner. En let måde at få et overblik over dem er på Havørred.com.


Det er både en hjemmeside – men den findes også som App. Den er super smart, da den tager udgangspunkt i din lokation og viser dig på et kort, om du er i eller tæt ved en fredningszone.

Som lystfisker er der love og regler, som du skal overholde – både de skrevne og ”uskrevne” regler. Du finder et overblik over dem HER.


Du skal fx altid huske at have et gyldigt fisketegn på dig. Det købes online på Fisketengn.dk – men på turistbureauerne er de også behjælpelige med fisketegn.

Når du så har fanget en lækker fed ørred eller et pragteksemplar af fjordens andre fisk, så del gerne et billede eller film med andre lystfiskere på Seatrout Mariager Fjords Facebookside eller på Instagram med hashtag #SeatroutMariagerfjord.

Knæk & bræk​​

Hotel Postgaarden Mariager

CVR: 40421742

fb-art_2

Torvet 6

9550 Mariager