Fest på Hotel Postgaarden​

Står du overfor en kommende begivenhed, der kræver en lokalitet af en helt særlig klasse?

Så er det Hotel Postgaarden i Mariager du skal kontakte, vi kan være behjælpelige med alt til din fest – og gør vores ypperste for at give dig og dine gæster en fantastisk oplevelse. Vi har mange års erfaring med fester, og står altid klar med kyndig rådgivning, hvad enten det drejer sig om menuen eller vinen.​

Fest med overnatning

Lad os stå for det hele til din fest, sågar også overnatningen. Vi har de flotteste rammer til både fest og overnatning, vi holder til i en meget gammel og skøn bygning. Huset er restaureret og bevaret med en yderst sikker hånd, som er med til at skabe de helt perfekte rammer for jeres fest. 

Vi har et stort udvalg af værelser, hvor de ældre værelser er sat fuldstændig i stand, efter alle kunstens regler. Derfor er det som at tage et skridt ind i historien, når du skal have en overnatning her hos os. Derfor kan vi på denne måde levere en totaloplevelse til gæsterne, med fest og overnatning i de smukke historiske lokaler.

Læs om vores selskaber

Historiske lokaler

​Det er ikke kun vores værelser der er af historisk karakter, vores festlokaler er også af historisk karakter hvor du virkelig kan fornemme vingesuset fra tidligere tider. Hotellet ligger i den gamle købstad Mariager, som summer af liv og klassiske dyder. Du bemærker det især når du går igennem de brostenbelagte gader, hvor kærrer og heste plejede at have deres gang. Det er den følelse og stemning, vi rammer på hotel Postgaarden.​

Mad efter dine ønsker – Lækker mad!​

Vi har forskellige menuer vi kan sammensætte, og ud fra dine ønsker kan vi skræddersy lige netop den menu som du ønsker til din fest. Vi arbejder nemlig altid efter, at vores gæster skal have den bedst mulige oplevelse, så du blot kan slappe af og nyde din fest, resten skal vi nok tage os af.

Læs om vores skønne restaurant

Hotel Postgaarden i Mariager

CVR: 42114529

fb-art_2